Türkmenmezrası İlkokulu

Vizyon: Kendilerini sürekli yenileyen,okuyan,araştıran nesillerin yetiştiği sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamının olduğu bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine,insan haklarına saygılı,kendine ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz ´Hatay Okuyor Kampanyası´ Kapsamında Altınözü İlçesi Genelinde 2. ve 3. Sınıflar Bazında "En Çok Hikaye Kitabı Sayfası Okuma" dalında 1. Olmuştur.

Isınma: SOBA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ULAŞIM ANTAKYA KÖY GARAJLARINDAN KALKAN TOK-SEF DOLMUŞLARI İLE SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turkmenmezrasiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TÜRKMENMEZRAASI MAH. TÜRKMENMEZRAASI SK. TÜRKMENMEZRAASI İLKOKUL BLOK NO 23 ALTINÖZÜ / HATAY

Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM-BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF OKULUMUZDA 3 ÖĞRETMEN 48 ÖĞRENCİ BULUNMAKTADIR. TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR. OKULUMUZDA ANASINIFI, 1. VE 2. SINIFLAR BİRLEŞTİRİLMİŞ, 3. VE 4. SINIFLAR BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF OLARAK EĞİTİM GÖRMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri - Türkmenmezrası Mahallesi Altınözü / HATAY

Ulaşım İL VEYA İLÇE MERKEZİNDEN KÖYE ULAŞIM TOK-SEF VE KARBEYAZ TAŞIMACILIK KOOPERATİFLERİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 30 KM , İLÇE MERKEZİNE 6 KM UZAKLIKTADIR.